Blogga eller att inte blogga?

Jag har under lång tid undvikit att försöka blogga eller på andra sätt på pränt mina åskådningar och åsikter. Varför? För att jag är rädd att ha en åsikt? Nej, knappast. Jag står gärna för mina åsikter och hur jag ser olika saker i vardagen. Jag har snarare varit rädd att om jag börjar skriva seriösa inlägg och eventuellt skapa debatt och aktivt delta i den, kommer tidsåtgången vara lite mer än jag kan hantera.

Nu har jag tagit mig mod att ta klivet förbi detta. Jag kan leva med mig själv om jag inte skriver tillräckligt ofta och mycket. Eller att inte svara interaktivt på eventuella kommentarer. Så länge det jag verkligen skriver är det jag verkligen tycker, håller en kvalitet jag känner är ok med mig själv och inte har direkta faktafel, är jag nöjd. Med undantag för kommateringen i förra meningen :-P.

Jag lider inte av hybris och tror det jag skriver kommer omvälva världen, eller att det ens är intressant för alla. Men eftersom just DU orkat dig hit och läser detta eller andra inlägg: Välkommen! Kommentera gärna, diskutera gärna.

//Darkiesan

This entry was posted in Skepticism. Bookmark the permalink.

Kommentera